Godmorgon 

God frukost.

Långhelgen och lediga dagar är över. Det finns alltid ett slut på det goda. Men visst  går det förlänga lite. T.ex. köpte vi med en av de goda smakerna och hembakta bröden från Marstrand. Det är ett Tångbröd som håller sig färskt flera dagar och får bli frukosten idag.

I Ottos kök, som restaurangen på hotellet hette, bakade de allt själva. Deras bröd var så fantastiskt goda och fina så vet ni vad? Nu ska jag berätta en hemlis. Vi gjorde en fuling och lade varsin fralla i en servett i min handväska. Det var helt enkelt för att vi inte kunde få i oss mer just då och så gärna ville smaka.

Fö var frukostbuffén den godaste någonsin. Jag trodde inte att det gick göra det lilla extra på en frukostbuffé, jodå det hade Ottos lyckats med. Råvarorna, upplägget och utbudet -supersnyggt och det vi åt av jättegott (allt orkar man tyvärr inte smaka). Jag blir så glad och inspirerad av att mötas av andras proffesion och engagemang. Det är härligt. Jag vill också ha en restaurang som gör gästerna glada. Vem vet en vacker dag?!

Tandläkarskräck

Nu ska jag sluta drömma och kasta mig in i vardagen och verkligheten och börja dagen med ett tandläkarbesök. Jag gillar inte att gå till tandis, det är läskigt och obehagligt. Det som ändå hjälpt mig att känna mig tryggare är min underbara tandläkare, han har varit ett enormt stöd och motat min tandläkarskräck. Men nu närmar han sig tyvärr pension och det oroar mig. I sommar har han långledigt så idag blir det en ny tandis, vilket känns oroligt. Och man kan ju inte ”bita ihop” hos tandis…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s