Vätternrundandagar.

Jag har för första gången i mitt liv har tappat min telefon så olycklig att displayen sprack ordentligt mycket. Därför åktte jag till Jönköping i hopp om att få den fixad. Det hade inte varit några problem att fixa skärmen till en oförskämt hög kostnad. Men på vägen till Jönköping började den bete sig märkligt på andra sätt också så vi får se hur det går med dennes fortlevnad…

Många som åkte på E4an hade racercyklar  på bilen. Inte så konstigt då Sveriges största cykellopp drog igång ikväll. Det fick mig att tänka tillbaka på fredagen före Vätternrundan, den var alltid lika laddad. Både ångestfylld och fylld med spänning. Jag var alltid väl förberedd men man visste ju aldrig om man skulle få ha de där benen. Senaste vi körde för tre år sedan hade jag en kanondag. Jag behövde inte stå över en enda föring på de trettio milen som vi avverkade med 39 km/h i snitt. Men visst var det slitsamt. 

Jag och Keith har pratat om att göra om det igen. I så fall med ett annat upplägg. Men i dagsläget äger vi inte ens två racercyklar så det ligger lite längre fram i tiden.

Tidig morgon 

Det har varit en hektisk vecka på jobbet, minst sagt. Till råga på allt vaknade jag en timme före klockan imorse också, otacksamt. Men jag fick till ett fint cykelpass i morgondimman. Det var länge sedan jag rastade cx cykeln, men den fungerade fortfarande lika bra. Jag älskar den cykeln.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s