Morgonfys.

Det var skönt att sträcksova till klockan 7, äta en banan, dra på löparskorna och jogga. Jag tycker fortfarande i v35 att ca 5 km känns ok och jag springer uteslutande med dämpade skor vilket är skönast nu när jag blivit tyngre. Hastigheten på passen anpassar jag efter hur det känns. Idag sprang jag lite stig och höll ett snitt på 5.24 min/km. Efter lyfte jag hantlar men var tämligen omotiverad och avbröt för att svalka mig med ett dopp i sjön. 

Det känns som som rena lyxen att ha skogen utanför dörren och sjön på ett par hundra meters avstånd. Vi uppskattar läget på vårt boende enormt mycket. Det både lockar och främjar att hålla på med konditionsidrotter. 

Frukosten med yoghurt, flingor och ett kokt ägg smakade och jag tog två koppar kaffe till trots att jag vet att man ska hålla igen på koffeinet som gravid. Ibland tar det svarta guldet över förnuftet. Jag tycker det är få vätskor som är så gott. Fast visst, jag tycker att det ska bli gott att dricka vätska gjort på druvor efter graviditeten. 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s