Vardag och ett cykelpass. 

Ett tecken på att det börjar bli vardag igen är att jag har cyklat.

Cyklingen kände jag lite oro inför, nu var det nämligen över en vecka sedan jag cyklade och magen har växt sedan dess. Men det fungerade skapligt, i vilket fall var det skönt att komma ut en runda.

Däremot gjorde jag mitt sista löppass förra tisdagen. Jag fick ont (i bäckenet eller livmodern) redan efter två kilometer. För att ta mig runt rundan på 5 km fick jag ”bära upp” magen. Smärtorna kom plötsligt men, det klarnade varför när  barnmoskan förra veckan berättade att bebisen hade fixerat huvudet i bäckenet. Det kunde hon känna och jag ser att magen sjunkt och är i ett lägre läge nu.

Under SM-veckan har jag inte varit helt utan motion, telefonens stegräknare visade mellan 12 000-16 000 steg per dag. Men framförallt har det varit slitigt med för få timmar sömn. Det har varit en utmaning att hålla sig vaken efter middagen på jobbet. Keith, som sovit än mindre, sade imorse att han fortfarande känner sig som överkörd av ett tåg. Det är en del kvar att göra efter SM. Till sent i natt satt han tillsammans med Geir-Inge och sammanställde uci-poäng som  måste skickas in.

Väntans tider.

Det är en märklig känsla att inte kunna styra över när bebisen ska titta ut. När det än sker blir det en överraskning och jag kommer att känna mig oförberedd. Inför en cykeltävling tränar man ju specifikt och vet ungefär vad som väntar.

Sedan v.22 har vi fått frågor om vilken vagn vi ska ha. I v.32 började folk titta konstigt på oss när vi sade att vi inte hade vagn. Men nu så står det en vagn här hemma, ca 3 veckor före beräknat tycker jag känns i riktigt god tid. Vi jämförde inte speciellt mycket och tittade inte på vagnar i någon butik. Vi gick på referenser och skickade iväg syrran att hämta en som vi hittat på Blocket i Uppsala. Den ser väldigt ny och fin ut och det känns som ett klipp så här långt. Trots att jag ställt in mig på en helsvart blev det grått tyg och bruna läderdetaljer.

Självklart ska vi ha en löparvagn också.

Gravidselfie v.38

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s