Födelsedag, hemmafix och cykling.

Wow, nu har högsommarvärmen slagit till. Det är väl ungefär som att svära i kyrkan att säga att jag föredrar lite svalare temperaturer. Men jag har så otroligt lätt att få vätskebrist. Förra dygnet var jag rejält påverkad och utslagen till och från.

Idag har det gått bättre. Jag har känt att det är på gränsen några gånger men med high5 zero (typ som resorb) i vattnet har det gått hindra de värsta svackorna.

Cykling.

Jag och svägerskan fick till ett 37 km långt cykelpass när solen stod i zenit. Därmed tillförskaffade jag mig årets första cykelbränna. Keith sällskapade med oss i 7 km, han påstår att han har asfaltsallergi så vid Borgen vek han av och cyklade SM-banan. Vi fortsatte på asfalt. Trots det cyklade jag på mtbn och det beror på att jag  sitter lite bättre på den som höggravid. Men med 3 kg luft i däcken rullar den ganska bra, dock har svägerskan tagit ett kliv och känner sig säkert ganska stark i mitt sällskap för tillfället. Vi cyklade en kuperad runda och i vissa backar fick jag bita i ordentligt. Jag uppskattar att vi kan cykla ihop. Rundan avslutades med en Piggelin och cykeltvätt hos oss.

Hemmafix.

Vi har fått mycket gjort i trädgården och även inne. Det känns skönt att kunna pricka av på ”to-do-listan”. Här finns en hel del att ta tag i som blivit eftersatta i och med SM-projektet. Jag jobbar fortfarande, vilket jag har tänkt göra så länge det är möjligt före förlossning. Däremot ska jag ta ut lite komptimmar och jobba kortare dagar.

Firade min 38e födelsedag.

Vilket sammanträffande att vara i v38 och fira min 38e födelsedag.

Jag och Keith firade på Toftaholm. Det är ett väldigt trevligt ställe som håller hög klass på mat och service. För min del var det första gången jag var där men definitivt inte sista. Fy sjutton vad gott vi åt och trevligt vi hade. Ett oväntat och kul inslag var att de arrangerade ett musikquiz för oss som satt på terassen. Vi kammade hem vinsten som bestod i en flaska cava. Den bjöd vi övriga gäster på som verkade uppskatta att få avnjuta några droppar bubbel.

Surdegsbröd, gazpacho och sallad till förrätt.

Hängmörad biff till Keith och cajunkryddad lax till mig.Min absoluta favorit bland desserter, créme brylé. Helt perfekt tillagad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s