Vardagspusslet med träning, babytid och besök. 

”Mini” vaknade tidigt med gott humör, hon låg i mitt knä och jollrade/pratade, körde bensparkar och såg glad ut. När hon somnade om och klockan var inom rimlig uppstigning för Keith (ifall hon skulle vakna) begav jag mig på ett cykelpass. En banan i farten och sedan iväg, höll ett bra tryck i påkarna och hann vara ute ca 50 min. Känner mig redo för att testa ett längre cykelpass, tror att 1,5 timme ska funka både för kroppen och med timingen med amningen. 

Morgon. Efter passet kände jag mig som en ny människa full av inspiration att ta mig an dagen. Träning är en bra del av livet! 

Vyn till Osudden är magisk och det är inte mycket som slår soluppgången

Den här Assosjackan är perfekt nu på tidiga hösten, inte för varm och inte för kall. Insidan är flåssad men det är inget vindskydd. ”Mini” blev fem veckor igår och det firades av besök av mormor och morfar. Morfar som har varit på semester i Slovenien i en månad tyckte att hans barnbarn vuxit till sig. Vi har vår familj på pappas sida i Kroatien och i Slovenien och Mini fick sina första euro av Katitza (pappas syster), vilka hon förhoppningsvis kommer att nyttja i Slovenien. Jag känner en stor längtan efter platsen och att hälsa på kusiner och fastrar. 

Mossen igår igen

De ena besöken avlöser de andra och då det mycket sittande. Förflyttningar från att sitta vid matbordet till att sitta i soffan. Både jag och mina föräldrar går gärna en runda och idag passade jag på att visa även de Store Mosse. Vi gick Svartgölsleden, ca 4 km och efter det slog vi oss till ro och drack kaffe och åt på mina hembakta äppelbullar. Inget är väl så gott som fika ute?

Löpning

På förmiddagen njöt jag till fullo av mammaledigheten. Vaknade, åt frukost, umgicks med dottern, bakade, löpte med vagnen och fixade lite i trädgården. Det var ju ändå måndag -det kändes som en ynnest att vara föräldraledig. 

Jag sprang till hälften på grusvägar och hälften asfalt och rundade av med lite trädgårdsfix. Även nu är jag på väg ut och göra en liten insats. Ikväll blir det först cykelskola och sedan ska vi äta middag med familjen. Så vi är inte sysslolösa. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s