Växelvis gymträning

Idag stod vi över uteträning i rusket och begav oss till gymmet. Första passet på väldigt länge och jag fick träningsvärk i överkroppen före jag slutade ro.

Först sprang jag till gymmet, 25 min med ryggsäck. Väl där blev det rodd 30 min, styrketräning ca 25 min och därefter kom Keith o mini för att avlösa mig. Medan jag duschad, bytte om och ammade tränade Keith. Sedan avslutade vi med en lunch på Tre Liljor i sällskap med Keiths son + en kompis och hans pappa som är en cykelkompis till oss. 

Det går få till lite träning trots babyns ankomst. Jag upplever att min kropp är ganska redo för att komma tillbaka och den svarar bra. 

Gymselfie


Det har varit en lugn, spontan och oplanerad dag vilket har varit skönt. Nu kan det bli att jag bakar en sats glutenfritt knäckebröd medan Keith är ute och fixar till MTB banan. Vi har en hel del vildsvin som gruffar och förstör. Mestadels gör de sånt i mörker så jag hade aldrig sett ett svin häromkring förrän igår. Då passerade en stor en framför min bil bara ett par hundra meter från vårt hus. Otäckingar är vad de är. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s