Morgoncykelpass.

Det är härligt att vara mamma. Just nu har vi en mysig stund framför TV4 morgon efter att dottern fått mat. Hon tränar på att sitta medan jag bloggar. Snart drar dagen igång och vi ska till Jönköping till Ikea och möta upp morfar som ska storhandla. Vi äter säkert julbord till lunch vilket i så fall blir mitt femte hittills, jag tror att det blir ett rekordår för julbordsätande då det även vankas julbord imorgonkväll med jobbet. Även om jag inte äter gris och nötkött och inte gillar sill brukar jag kunna hitta lite smått och gott.

Morgoncykling

Det blev en tidig morgon då dottern ville ha mat kl 04,50. Min klocka hade jag ställt på 05.40 så jag var i valet och kvalet om jag skulle somna om i 30 minuter eller sticka ut direkt. Jag somnade om. 

Det var -5 grader när jag begav mig. Frost, fullmåne, och mörka grusvägar i skogen gjorde rundan mystisk men fin. När klockan närmade sig 7,30 syntes även  soluppgången. Det är som balsam för själen att cykla sådana här morgnar. 

Benen var däremot trötta och jag kände mig trött i kroppen. Det har jag gjort senaste veckan. Delvis beror det på att jag tränat många dagar tidigare och känt mig pigg och genomfört en del krävande intervallpass. Vilade från träning i måndags och kanske lägger in en vilodag till före veckan är slut. Det är svårt att vila när tid och möjlighet till träning ges. 

Tog svängen förbi Borgen på vägen hem. SM banan är frusen och fin.Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s