Sista cykelpasset 2016.

Verkligen trevligt att kunna fira sista dagen på året delvis på en cykel. Jag cyklade med ett gäng andra cyklister och vi utgick från Pelle. Vi avslutade även hos Pelle som dukade upp till nuårslunch/fika. Jag stod för desserten, kladdkaka med After Eight.

Efterlängtat stigpass på finhojen

Jag har knappt cyklat teknisk stig under hela 2016. Så snart jag visste att jag var gravid var jag väldigt återhållsam med att cykla stigar, jag ville inte ta några risker. Och efter förlossningen har det inte blivit mycket dels pga att det tog ett par månader före jag kunde cykla på ojämnt underlag, dels vädret och även för att Keith har haft min finhoj när hans har krånglat (vi har väldigt olika inställning). Igår lyckades jag med iallafall med konststycket att cykla nästan två timmar på stigar. Pelle guidade oss runtomkring Bor. Det finns många fina stigar med riktigt tekniska stråk.

Det blev lagom intensivt för pulsen men ansträngande för hjärnan. Det gäller att hålla tungan rätt i mun.

Praktvurpa

Just efter att jag tipsat Jan att lyfta på framhjulet då han körde in i en sten satte jag själv framhjulet i en kant på en traktorstig. Tvärstopp. Jag flög över cykeln och hörde hur det knäppte till i nacken ordentligt högt. Trodde faktiskt att huvudet skulle lossna. Men det sitter kvar idag med, dock är jag faktiskt lite öm. Styret på cykeln vred sig och växelhandtaget lossade annars allt ok med hojen.

Loveli var hos faster och kusinen medan jag cyklade. Hade Keith varit pigg kunde vi kört vårt andra cykelpass ihop (efter Lovelis födsel alltså) igår.

En riktigt grym nyårsafton enligt mig!

Det finaste jag iklädde mig på nyår var min orangea hjälm och min stiliga Assosjacka med lackdetaljer i sidorna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s