Måndagsaktiviteter, SM och träningspussel 2.0.

Nu sitter vi på ett fik och äter ostfralla och jag dricker kaffe. Loveli får vatten och hon får även smaka på frallan. Hon älskar att kunna sitta med i en egen stol vid bordet och hittar hon någon annan än mig att socialisera med gör hon gärna det med ett stort leende. Hon är en pigg och glad tjej och vill gärna aktivera sig ihop med oss. Nu när hon sitter stadigt själv är det roligaste hon vet att träna på att stå och gå. 

Vi tog löpvagnen hit för en förmiddagsfika. I eftermiddag ska vi på sagostund lett av en logoped från Jönköping. Kvällen ska ägnas åt SM-möte på Tre Lilor. 

På tal om SM så är Keith igång och gräver bana. Han var som en solstråle när han fick besked att de kunde gräva med maskin denna veckan. Det är troligt att den nya delen blir klar i stora drag. Det brukar innebära extremt krävande kroppsarbete för Keith och för att hålla energinivåerna på topp brukar det bli ett par räfflade grillchips. 

Cykling

Keith har sparkat igång pedalerna på sin cx cykel ordentligt förra veckan. Det innebär att vi båda vill cykla och i lördags hade vi ju barnvakt men igår fick vi hitta en annan lösning. Vi skulle till en kompis för fika tre och en halv mil hemifrån och då passade det fint att vi tog cykeln varsin sträcka. Beroende på hur man ser det, men jag drog vinstlotten och fick cykla i motvinden hem. 

Inget konstigt att besöka vänner iklädd cykelkläder. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s