Tranås 

Vi har det lite för bra för att åka hem. Rutinen har varit att jag cyklar en runda på förmiddagen, pappa fixar maten till lunch och framåt eftermiddagen har vi varit ute på stan, gjort en utflykt eller varit hemma. Mysigt tycker vi. 

Igår på Ica, fö bland barnprodukterna, träffade jag två tranåsbor som deltagit på några av våra cykelläger. Komiskt och samtidigt kul att vi alla tre var där samtidigt. 

Förkylt.

Loveli är förkyld och sover därmed oroligt på nätterna. Jag känner att jag snuddar gränsen för att bli sjuk. Att inte få sova när man tränar ordentligt är som gjort för att ryka dit men hoppas på att klara mig. Framförallt hoppas jag att Loveli snart blir bättre, det är jobbigt att se henne nedsatt. Men hon är nästan lika glad och pigg trots det konstigt nog.

Cykelrundorna.

Det är väldigt fint att cykla häromkring. Jag har testat rundor med Garmins rundförslag, cyklat i naturreservatet Illern och även gjort mer eller mindre lyckade improvisationer. Igår cyklade jag 53 km och på den rundan var det ca 650 hm. Kuperat är kul.

Pappas grymma fisksoppaIdag tittade solen fram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s