Gran Canaria

Första cykelpasset avklarat och nu kan man officiellt säga att vi är på cykelresa. Det är en kombinerad cykel och familjeresa. Första cykelpasset började med en solskenstur. Precis så som vi längtat efter, att få cykla i värme i kort-kort. 

Vi började med en gemensam frukost för att sedan pinna iväg och hämta hyrcyklarna. Det var en bit att gå och vi letade en bra stund före vi bestämde oss för att ta taxi. Det blev en billig taxiresa då det visade sig att vi var 500 meter ifrån. Tre Cannondale Supersix stod på rad och väntade på oss. 

Hem för att amma, byta om och fylla vattenflaskorna. Sedan cyklade iväg på premiärturen som blev den”klassiska” kortrundan runt dammen. Den är bra om man inte har tänkt vara ute länge och eller om man inte vill cykla så där långt uppför. En stigning med serpor på ca 3 km. Det var härligt. Jag gillar det där med att ligga i ett jämt tempo och trampa på upp i bergen. Det är tjusningen att ta sig upp över bergskammarna medan jag har respekt och tycker att det är mindre tjusning i nedförslöporna som följer. Vi körde runt Maspalomas före vi rundade av och cyklade hem för att luncha ihop med pappa, Loveli och Amanda. En sån där god semesterlunch med ljust bröd, ost, tomater, nutella, kaffe, öl och vin i solen. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s