Resan höll på att bli inställd.

Som vi hade längtat. Efter semester. Jag och Keith har inte haft den där riktiga semestern med bokad resa, värme och cykel på flera år. Det har hela tiden kommit något emellan. Jobbbyten, min olycka och graviditeten. Men nu skulle vi äntligen få till en cykelresa. 

Loveli har blivit sex månader och har fått de två omgångar vaccin som man blir rekommenderad att ge före utlandsvistelse. Vi hade fått med oss morfar, farbror Niklas och kusin Amanda också. Det är tack vare Amanda o morfar som vi har möjlighet att cykla gemensamt. Grymt.

Resan höll på att bli inställd.

Kvällen före take off kl 21.45 när Keith plockade fram sitt pass insåg han att giltighets datumet passerat. 

Planet vi hade bokat skulle lyfta 9 i Jönköping. 

Polisen på Landvetter var det närmsta alternativet för att kunna göra ett nytt tillfälligt pass. Problemet var att de stängde 22 och öppnade inte förrän 7. Så i verkligheten skulle det vara helt kört för Keith att kunna få ett pass före avgången. Men eftersom han löste ett SM i MTB där tidtagarna hoppade av dagen före första start så löste han även detta. 

Det var bara att packa Caddyn med sovsäck, bege sig till Landvetter för att övernatta, stå ute i regn och vänta på att första polis skulle anlända till jobbet och övertala denna att göra en insats för honom. Så blev det. Samtidigt fick jag checka in hans bagage, vädja till inchecket att han ev skulle bli väldigt sen. Allt gick i lås och tack vare tillmötesgående människor på sina arbetsplatser därute kunde vi åka på vår efterlängtade semester. 

Jo, vi hade en reservplan. Keith bokade även en flygstol ner dagen efter. Men den stolen blev som tur var tom. 

Flygturen ner hit tog 6 h 15 min och det var faktiskt lite drygt och i längsta laget om man är vuxen. Loveli tyckte det var toppen att få vara med och i sin mammas och pappas famn så länge. 

Vi bor precis vid havet och har 20 meter till strandpromenaden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s