Training done.

Det var med gott humör och bra ben jag avslutade mitt träningsblock. Dessutom  cyklade jag och Keith tillsammans för andra gången den här veckan. Vi körde cx cyklarna och det gick ganska hårt. Loveli och morfar körde långrunda med vagnen under tiden. Det betyder mycket att ha familjen nära så att Loveli och de kan umgås med varandra lite nu och då. Vi vet även hur tråkigt det känns att ha familj på långt avstånd. Inte minst på min papppas sida där de flesta bor i Slovenien och Kroatien men det känns även för långt till Uppsala och syster med familj. 

Inte det riktiga suget

Jag följde min plan jag hade för träningen förra veckan. Men många av passen saknades gnistan och suget efter att träna. Jag tog till knepet att äta under långpassen för att hålla energinivån och inte behöva den extra utmaningen det kan vara att gå tom. 

Som tur är har vädret varit superfint och båda långpassen rullades i sol. Våren har precis anlänt och det är så skönt att veta att vi har hela den ljusa årstiden framför oss. Jag älskar våren som årstid, speciellt när den är solig och torr och håller en sisådär 10-20 grader. 

Ena dagen 9 mil på cx med uppstigning i svinottan och start kl 6, strax över 27 km/h i snitt var timme oavsett med/motvind eller asfalt och grus. 

Det andra långpasset var på MTBn och gick till vårt naturskönaste område Store Mosse. Massor vidunderliga stigar som passerar genom en makalöst häftig natur. Och spänger i det oändliga vilket främjar balansträningen. Jag lovade mig själv att jag ska cykla oftare där. 

Store Mosse är definitivt värt ett långt besök med eller utan cykel. Helst med fikakorg. Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s