Cyklat, regn och sömn.

Ja då var det redan onsdag igen. Värnamo har inte direkt bjudit på inbjudande utomhusväder. Typ regnat hela dagen och även första kvarten när jag cyklade. Så där mysigt att börja med att bli genomblöt, det tar en del av motivationen. Men jag borde inte klaga för regnet behövs verkligen, stackars bönder och pollenallergiker annars. Ja och vår gräsmatta med för den delen. 

Cykelrundan ordnade upp sig. Jag hade sådan tur att det t.o.m blev soligt en stund. Och jag behöver även träna på att cykla på halt underlag så jag får nog räkna in kvällens pass till ett nyttigt 28 km långt (kort) MTB-pass. Det har varit många pass i sol den senaste tiden så man börjar bli bortskämd.


I övrigt är jag trött efter söndagens maxning och långlopp. Jag brukar känna av långa tävlingar några dagar. Att vara uppe flera gånger per natt med dottern skyndar inte på återhämtningen det minsta. Loveli är inne i en period när hon vaknar mycket och är orolig och ledsen. Vi har läst om det och det verkar vara enligt ”skolboken” i hennes ålder. Hoppas att det snart kan ta en vändning så att både hon och jag får maxa nätterna med vila och återhämtning. Men hon verkar dock inte lida av det speciellt mycket eftersom hon är pigg på dagarna. 

Jag ska försöka bjuda på min ”Rallarrapport” inom det närmsta. Men nu är det sovdags. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s