Det är så mycket att göra.

Snart smäller det! Startskottet för MTB SM i Värnamo alltså. Något som vi jobbat med och längtat efter. Så länge och nu är det så nära. 

Härligt men overkligt. 

Borgen har förvandlats till en riktig eventarena. Tält, kravallstaket, avspärrningar, bajamajor, lastbilar, cyklar, glasskiosk, gatukök, turister, cyklister, ljudanläggning, vepor, skyltar, funktionärer… ja allt som hör stora evenemang till. 


Mycket arbete bakom

Det är många timmar mansgöra bakom stora projekt. Så även detta. Det har gett oss mycket erfarenhet, glädje, nya bekantskaper och en helt ny arena för mountainbike cykling i Värnamo. Grymt!

Det är också mycket tandagnissel, gråa hår och en inre stress på vägen.  

Igår var en sådan dag när jag kände mig pressad, otillräcklig och omotiverad. Starttider, webbuppdateringar, frågor och skyltar producerades till midnatt. Jag hade såklart svårt att somna, allt jag inte fick glömma snurrade runt och allt som skulle göras stressade mig. Loveli hamnade i skuggan istället för att hon fick ta del. Men hon ska ha en stor puss för sitt tålamod och glada humör trots omständigheterna runt omkring. Idag har farmor och farfar tagit väl hand om henne en stund, vilket kändes mer rättvist. 

Jag har haft en bättre dag och ikväll tog jag mig ut på en löptur i solnedgången. Det gör under för en hjärna på högvarv!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s