Vi stannade klockan och vart kvar på det där härliga smultronstället. 

Ett smultronställe på vägen.

Jag brukar stanna till vid Ravelmarks på vägen till mamma och pappa. De säljer egenodlade grönsaker. 

Till denna sommaren har de utökat och  öppnat café med hembakt, lokalproducerat kaffe och det fanns även djur och leksaker för barnen på gården.


Jag Älskar sånna här ställen. Det känns äkta och genuint. Och man kan vara så säker på att det är en eldsjäl i närheten. Hela min kropp blev upprymd av atmosfären. Den lilla grönsaksmarknaden utanför den röda stugan. När Loveli blev minst lika glad som jag vart det dubbel, obeskrivlig glädje. Eftersom vi egentligen inte hade tid för ett längre stopp stannade vi klockan. Vad kan vara viktigare än att ha en stund av fullkomlig glädje tillsammans. Allt annnat fick vänta helt enkelt. 

Vi handlade.
Vi fikade. Kaffet var så där riktigt gott och smörgåsen likaså. Hembakt och egenodlade grönsaker. Mums!Vi tittade på djuren. Loveli älskar djur. Hon läser böcker med djur, vi kollar på filmer på insta på djur och vi försöker hitta djur ute att hälsa på. Hon vart väldigt tagen att se hönsen och stod själv utan stöd i flera minuter.

Vi hittade en traktor. Loveli har precis inlett en traktorperiod. Igår kväll sade hon ”tack-tor”. Så att de hade en hon kunde åka på vart ju en riktig fullträff. Hon både satt på och stod bredvid och mekade. Plus att det körde förbi en hjullastare (tror jag att det heter), det var också spännande men även lite skrämmande med ljudet.Vi längtar redan tills nästa besök här på Ravelmarks. 

En reaktion på ”Vi stannade klockan och vart kvar på det där härliga smultronstället. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s