Tranås har ett bra nätverk av mountainbikeroliga stigar. 

Ni vet när man märker att dottern är extremt trött tidigt och säger typ i kör: det blir soffan, och ett glas vin med tilltugg på altanen. Då är det som att hon förstår och hör vad vi säger. Krokodiltårar och vägrar att somna. 

Men det var inte det jag skulle blogga om. Vi sitter ändå ganska tidigt med varsin iPhone o scannar av världen. Idag har vi också haft den förmånen att kunna cykla tillsammans för första gången på länge. Att det spöregnade, blixtrade och åskade var nog egentligen bra för då blev passet lite lagom kort för Keith. Axeln klarade cyklingen men handen var inte riktigt redo. 

Till Tranås. 

Att cykla mountainbike i Tranås är grymt. Det är kul och det är inspirerande. Och det som gör det så bra är alla stigar, fantastisk terräng med rötter och stenar och bra med höjdmeter. Jag cyklade 31 km ena dagen med 430 hm. Än hittar jag inte men insåg att det finns mycket att cykla MTB på. Jag har iallafall klurat ut en runda på ca 1,5 h som jag även skulle kunnat skarva på. I naturreservatet Illern är det väl markerat. Mestadels är det löp och skidvänligt men ett varv är ca 7 km och riktigt kul för en mountainbikecyklist. Jag log varje tramptag. Ren och skär njutning. Tummarna upp för de som fixat med det. 

Det bästa av allt är att mina föräldrar bor ”next door” och att jag alltid har barnvakt. Så det ska snart bli ett nytt hemmabesök. Kanske bor du som läser min blogg i närheten o känner till området och dessutom vill guida. Hojta till!2 reaktioner på ”Tranås har ett bra nätverk av mountainbikeroliga stigar. 

  1. Känner igen det där att barnen förstår… de måste ha ett sjätte sinne! 😆

    Låter väldigt trevligt med cykling i Tranås 🙌🏻

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s