När ska man börja träna igen efter en förkylning?

Jag har svårt för att inte vara kry. Det är så svårt att vara orkeslös, trött, må dåligt och inte kunna träna och genomföra det man planerat för. Samtidigt är det en ny dimension när jag dessutom är mamma och har en liten att ta hand om. Oavsett hur jag mår vill och måste Loveli få sina behov tillgodosedda. Min riktiga vila får bli när och om hon vilar. 

Inte helt oväntat blev Loveli också superförkyld ett par dagar efter mig. Då vart det inte mycket sömn. Sånt är livet, tycker mest synd om henne som inte riktigt förstår vad som händer i kroppen. Hon blev tex rädd av att helt plötsligt inte kunna andas genom näsan. Igår fick hon dessutom sina ett års vacciner. En spruta i vardera ben som framkallade krokodiltårar och feber som följd. Men trots det håller hon humöret.

Första passet igår och ohyra i skogen.

Gjorde så att jag rullade lite i söndags och körde mitt första träningspass igår. Det blev mestadels lugnt och jag passade på att leta nya vägar. Resultat av det blev, som det oftast blir, vägen tog slut och jag började gå med cykeln i skogen. Ut kom jag med både älgflugor som klamrat sig fast och två fästingar som kröp uppför benen. När jag kom hem hittade jag ytterligare två fästingar, när de var bortplockade undrade jag vart den femte satt? Jag inbillningskliade hela kvällen…

Fin kvällssol.

Svårt att säga något om känslan i kroppen. Jag tycker alltid det känns jobbigt att komma igång direkt efter att man varit sjuk. Och om det var rätt att sätta igång får veckan utvisa, jag känner mig inte sämre än.

Jag fick den äran att cykla i både varm och fin kvällssol.
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s