MTB pass på Holavedsleden med Keith 

Det finns pålitliga och bra markerade leder i Tranåstrakten. Jag hade inte planerat att cykla skog i torsdags men så blev jag nyfiken på hur Holavedsledens skick var. Började att cykla efter markeringen precis utanför stan och blev glatt överraskad. Jättebra ordning på stigarna och en bra blandning med grus, traktorstigar och singletrack. 


Jag följde leden i ca tre mil och hamnade i en by som är mest känd för sin gigantiska höstmarknad, Adelöv. Tror inte det finns en lanthandel i byn, men marknaden lockade i år 10 000 besökare. Galet. Därifrån tog jag asfalten tillbaks till Tranås. 56 km totalt. Där fanns många backar och enligt Strava hade VM-aktuella T Ludvigsson och K Magnusson passerat ett av segmenten på ett nätt distanspass om ca 17 mil för ngt år sedan. 

Keith anslöt.

I lördags bjöd jag med Keith på samma runda. Även han gillade sträckan på Holavedsleden. Dessutom hade han en bra dag, vilket innebar att jag fick bita i. Backarna på vägen hem gick något snabbare än i torsdags. 

Det är en ynnerst att dela ett intresse och att kunna träna tillsammans. Vi får ut mycket glädje och inspiration båda två. Och när vi är i Tranås och båda är trötta efter träningen är det guld värt att ha en pappa som fixat middag lagom tills vi har duschat. Rena lyxen. Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s