Tiden är nu. Och familjepusslet. 

Äntligen stegade den ljuva hösten in. Lite för varmt för årstiden och sol. Bara massor av fina färger både på träden och marken.  Då är det härligt att vara ute. 

Jag och Loveli har passat på. Vi tog vagnen till öppna förskolan imorse och ikväll tog vi en löptur. 

Föräldraskapet

Jag är glad över att ha en sambo som också älskar att träna. Det var även så vi fann varandra från första början. Träning i alla dess former tillför nästan alltid något gott både för kropp och knopp. Med en bebis i familjen får man ha lite mer fantasi och ibland offra sig för den ena eller andres skull. Familjelivet är ett härligt pussel att lägga. 

Idag kunde vi lösa det som så att Keith med sällskap av Pelle cyklade och jag med sällskap av Loveli tog en tur med löpvagnen. Motvilligt blev det ett långpass.

Sprang fel och det blev långt.

Jag gjorde en tankevurpa när jag valde väg. Trodde att jag valt en 8-9 km rutt, vilket hade varit lagom för dagen. Men istället blev det en runda på ca 15-16 km skulle jag uppskatta. Även om jag hittade lite kantareller längs vägen och stannade för att plocka upp de vart jag lite väl trött. Har haft en lång period med dålig ork så imorgon är det säkert en jättesliten kropp som vaknar.

Däremot hade Pelle fixat en supergod kvällsbuffe till oss. Det är alltid så mysigt att fika borta. Kaffe och smörgåsar med ost och grönsaker. Och en ingefärashot. Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s