Ett kalas och en cykellunch.

Nu när jag jobbar igen går helgerna, om möjligt, ännu fortare.

I fredags hade vi kalas för tre i familjen, som fyller 95-år tillsammans. 

Så här såg tårtan ut. 


Idag hade vi ”Soppcykling”. Först cykla ett par timmar för att sedan äta sopplunch hos oss. Några gånger per år bjuder vi in till gemensamhetscykling med avslut hos oss. Det är alltid trevligt och verkar uppskattas. 


Idag blev vi nio som cyklade. Alla på MTB vilket innebar att vi cyklade både stigar, traktor- och grusvägar. Ingen asfalt. Jag hade planerat för en runda men gjorde en chansning och valde en, för mig, okänd väg. Först trodde jag vi cyklat vilse men som väl var tog andra staffetpinnen och ledde oss rätt. För en gångs skull var det trevligt att cykla ”fel” då rundan blev finare så. 


Nästan hemma och hungriga och lagom trötta. Vädret var riktigt bra. Ca 15 grader 15 oktober får man väl säga är varmt. 

Min ”superdaddy” hade hand om Loveli och  lagade soppor medan vi cyklade. Så det var roligt att både jag och Keith kunde hoja idag. 

Vi ställde ordning och dukade igår kväll. Jag började morgonen med att baka kantarellmuffins och Keith åkte och handlade. Det krävs lite planering när man ska ha gäster. Men helt klart ett av de bättre sätten att umgås på. Först träna och sedan luncha och snacka träningsteorier. Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s