Helgcykling.

En väldigt unik helg för oss. Vi har tränat två cykelpass tillsammans, jag och Keith alltså. Det medan Loveli varit med sin moffa och haft det mysigt. 

Gårdagen bjöd på hyfsat höstväder och vi passade på att vara ute ca 2,5 timme. Lite kyligt i början men vi höll oss varma med att cykla på i ett rasande tempo. Eller ja iallafall så pass att vi båda fick bita i mellan varven. 


Söndagsrundan.

För det första så fick jag sova hela natten, tack älskade unge för det. Jag tror att det står överst på min önskelista varje dag. Mer sömn hade gjort mig mer hel. Jag har sovit oregelbundet i ett år och två månader ganska exakt idag. 

Dagens pass blev inte i något vidare väder. Sju grader och regn blir så fruktansvärt kallt när man blir blöt och vinden kyler. Ändå har vi bra regnkläder.

Väl hemma är det minst 30 minuter för att ta hand om skiten också. Spola av cyklar, tvätta skor, hjälm och kläder. Det är dessutom helt omöjligt att ta av alla kläder utan att skita ner så en damsugning efter man duschat och tinat är måste. 

Men sedan är kaffet så där extra gott och värmande. Och känslan av att ha varit ute ger ro i själen. 

Vi var faktiskt ute i ännu värre väder senare. Keith grävde och körde grus och jag och pappa plockade trattkantareller. Jag har haft svamptur i år och har hittat kilovis med svamp. Mycket har jag gett bort. Det märks att många gläds över att få svamp. Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s