Cyklig helg.

Så har helgen nästan passerat… bara lite soffhäng kvar sen så ska man vara fit for fight för en ny arbetsvecka. Jo då så att. 

Hm. Helgen har i vilket fall varit riktigt bra. Mycket tid med familjen och speciellt värdefullt att fått hänga med Loveli från morgon till kväll i två heldagar. Vi behöver det, både hon och jag. Det gör oss mer harmoniska. Ett år och två månader har vi varit tillsammans och även om man inte tror att det ska kunna bli underbarare än så här, så blir det det iallafall. Tusan vad fantastiskt det är att få vara Lovelis mamma. Roligt och spännnade och känslosamt. 

Jag cyklat lite grann också.

Två och en halv timme igår. Del av rundan ihop med Pelle och Johanna och delvis själv. Kul att ha sällskap och socialisera på cykeln. Passar mig bra att umgås på det trevliga viset. Och sedan en kaffe och fralla med Keith och Loveli som mötte upp efter. Enkelt och bra.  


Idag två timmar själv. Letade nya vägar och lyckades bara till viss del. Lite för många vägar som inte ledde mer än ut i en snårig skog eller på en mosse. Undrar många gånger varför vägar byggs när de ändå tar slut i ingenstans? Även om jag verkligen njuter av att vara ute och cykla i fint höstväder saknar jag den rätta gnistan. Kroppen är inte som den brukar, det var länge sedan jag kände mig pigg och alert. Väntar in bättre känsla…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s