Cykling med Pelle och Keith.

Alltså den här helgen. Vilken start. Fredagsfys tidigt, en jobbdag och sedan hem vänta in vänner. Vi tog libanesisk hämtmat så det enda vi behövde tänka på var att tända ljus och ladda kaffebryggaren. Hur smidigt som helst. Lovelis äldsta bror, Isac, var en av tre sångare på Alla helgons gudstjänsten i Värnamo stadskyrka så vi avslutade kvällen med att höra en fantastisk konsert. Isac utmanade sig med att ta toner han inte tidigare gjort… Det blev iaf stående ovationer vilket inte är jättevanligt i en stadskyrka. Fint betyg till musikerna. Det är superspännande att få följa Isacs utveckling. Vill ni höra ett smakprov så finns det på mitt insta. 

Cykling med Pelle och Keith. 

Bortsett från en halvtimmes panikgråtstund inatt vid tre tiden sov Loveli till åtta. Jag vet inte varför hon vaknade och varför hon var ledsen, det är svårt att tolka en sådan liten själ ibland. Men idag finns inte ett spår av ledsamhet, skönt. 

Isac och Evelina hade hand om Loveli så jag och Keith kunde cykla tillsammans och även Pelle anslöt. Vi följde med Keith på en spännande runda med delvis nya vägar. Lite kuperat och väldigt blött i marken så på endel ställen tungcyklat. Och så Pelle som gillar att trycka på. Jag känner av passet i benen. Skönt. 

Vi hann prata en hel del också. Som jag har sagt tidigare, det är härligt att kunna träna och vara social samtidigt.

Det var riktigt grått väder men perfekt för cykling. Klarade oss från regn och ca 10 grader. Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s