Unik cykelhelg.

Det hände för ca tre veckor sedan och nu har det upprepats. Jag och Keith har cyklat tillsammans både lördag och söndag. Trevligt! Han är orättvist stark för att cykla så pass lite som han gör. Idag var Pelle och Putte med också och vissa stunder gick det hårt. Vi körde en del stigar där underlaget var blött och krävande och vissa grusvägar var tungtrampade pga fukten.

Det blev över tre timmar idag. Jag är inte i mitt livs form men den här helgen har det känts hyfsat normalt i kroppen. Imorgon ska jag vila från träning. Det mest ansträngande blir att flytta till nytt kontor. Under året jag var mammaledig har företaget växt så det har byggts ett nytt rum som jag ska få vara och arbeta i. Tre vita väggar, en glasvägg mot korridoren och inga fönster. Det krävs nog ngn. naturbild (cykelbild) där inne för att jag ska känna mig bekväm.

Vyn utöver Vidöstern var grå idag.


Höstlikt och härligt cykelväder idag igen även om det duggregnade. Det ges verkligen tillfälle att träna på att hantera cykeln i fukt när man cyklar i skogen så här års. Jag fick några släpp idag men höll mig kvar på hjul. Rötter, löv, stenar och även marken i sig är svinhala. Man får jobba med cykeln, lyfta framhjulet över hala partier och flytta kroppsvikten bakåt när det går nedförs. 

Efter passet bjöd Pelle på kaffe och smörgås. Det satt fint!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s