Morgonträning för att få tid med Loveli.

Det är styvt att kliva upp kl 05.15 när klockan plingar. Men väl värt för att hinna träna när Loveli sover. Träna måste jag för att må bra och för att jag älskar det. Efter jobbet vill jag träffa Loveli och vara med henne de få timmar som är kvar av dagen. Tiden tillsammans är så underbar.

Jag kom på mig själv idag när jag cyklade hem från jobbet. Jag trampade på irriterande hårt på damcykeln. Det var obekvämt att ligga i så iförd kängor och en stel vinterjacka. Egentligen hade jag ingen tid att passa då pappisen är här och tar hand om Loveli när vi jobbar. Men jag kunde inte slå av på intensiteten för jag ville verkligen komma hem så snabbt jag kunde.

Jag längtar efter att få se och vara med Loveli varje dag. Hon utvecklad i en rasande takt och det är det mest spännande jag varit med om att följa hennes framsteg. Jag nyper mig i kinden för att förstå att jag får den äran att vara hennes mamma. Och jag är enormt glad över att få dela livet och känslan med hennes pappa Keith. Samtidigt så tacksam över hur många fina och kloka människor som är runt omkring henne och inspirerar henne till utveckling.

Älskade barn.

En reaktion på ”Morgonträning för att få tid med Loveli.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s