Söndagspasset

Avslutade med en pizza på Höganloft.

Maffioso: pesto, getost, honung, ruccola. Före pizzan cyklade jag distans. Hade tänkt mig lätt cykling i ca tre timmar. Men jag kunde inte låta bli att göra ett nytt försök på XC banans STRAVA. Och idag hade jag marginalerna på rätt sida då jag persade med 1 sekund. 

Samtidigt som jag cyklade asfalt, i den goda tron om att jag skulle hitta förra årets Cycle Camp runda, lyssnade jag på Avicii, Alex & Sigge och samtalet med Steffo Törnkvist. Den sist nämnda  är en favoritprogramledare på TV4 morgon. 

Men efter att jag hade passerat Nittorp vart jag lite osäker på vägen och jag hade redan börjat frysa om fötterna. Det var -7 när vi vaknade i morse och även om temperaturen steg fort och var runt nollan så var vinden både hård och kylig. I Nittorp vände jag och cyklade samma väg tillbaka. Fantasilös och tråkig runda. Men jag avslutade med stigcykling i ca 45 minuter. 

Nu är jag trött och har just slagit på tvn. Tysk Eurosport, jag fattar inget av vad de säger men Milan-Sanremo är en stor tävling och många kända cyklister är med. Alltid kul att kolla på årets kläder, hjälmar och cyklar i klungan. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s