Ute på tur aldrig sur. 

Jag har börjat cykla igen. Jo men det funkade faktiskt bra att cykla på damcykeln som ger en sittställning och sadel som passar för ett sargat underliv. Jag tränade även initialt på den cykeln när jag hade varit med om olyckan. 

Det var fantastiskt härligt att komma ut och cykla. Att få höja pulsen och känna att benen snurrar i cirklar var som balsam för själen. 20 kg damcykel är inte direkt lättare att bli trött med. Naturligtvis längtar jag tills jag kan komma ut på ett riktigt MTB, vilket inte är så långt bort då jag är på ”rätt sida strecket” nu i alla fall. 

Att träna efter graviditeten.

Det är en avvägning hur mycket och vad man kan träna efter graviditeten. Det är väldigt individuellt. Eftersom jag har en kropp som är van att ta i och ta ut sig kan jag träna på en annan nivå än den som aldrig har rört sig. Jag tror att det viktigaste är att känna efter själv, lyssna på hur kroppen känns under passet och hur den hämtar sig efter. 

Däremot ska alla ta hänsyn till att bäckenet och fogar fortfarande är mjukare och därmed känsliga för töjelser och stötar. 

Imorgon hoppas jag kunna komma ut en runda igen. 

2 reaktioner på ”Ute på tur aldrig sur. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s