En bit på vägen mot målet, ett bra träningspass.

Jag har cyklat två timmar MTB nu på förmiddagen. Om det inte framgick: tack svärmor och svärfar för att ni underhöll Loveli och gjorde det möjligt för mig att cykla på ljusa dagen! De är flitiga på att läsa bloggen så därför kan jag vara säker på att de ser detta. Det är för övrigt roligt att det är en blandad skara människor som tittar in här. Jag möter hela tiden er därute som säger att de följer oss på bloggen, ibland blir jag förvånad över vilka ni är! Jättekul iaf och ni är så välkomna in här. Jag och Keith diskuterade bloggarnas funktion och fortlevnad häromdagen, det känns som att det är tid för andra typ av medier att ta över. Men vi kör ett tag till.

Träningspasset idag en bit på väg.

Jag ska försöka hitta möjligheter till att cykla en del under min föräldraledighet. Det förutsätter att Loveli kan få annat sällskap under tiden. Givetvis kommer Keith vara den mesta kompisen, hans föräldrar har sagt att de vill vara med Loveli (dels för min skull men givetvis också för att de njuter av att träffa sina barnbarn), pappa har jag peppat att komma och hälsa på oftare och sedan har hon äldre syskon och kusiner som gärna träffar henne.

Jag tror, om jag får möjlighet att cykla en del, att jag kan komma i bra form och i sånt fall vara tillbaka och tävla på samma nivå som tidigare. Den största anledningen att jag vill tävla är för jag älskar att träna med mål i sikte och för att cykla i princip är det tredje bästa och roligaste jag vet.


Dagens pass var ett steg på vägen. Fantastiskt fint cykelväder, -6,1 grader kl 9 när jag begav mig och svärföräldrarna avlöste. 1h 53 minuter och 46 km senare var jag hemma igen. Ca 25 km/h i snitt. Jag valde att cykla på MTBn med dubbdäck. Men så här i efterhand hade jag nog kunnat köra dubbfritt, vägarna var torra och fina. Jag kände mig stark och är nöjd med passet.

Alltid lila gott med kaffe efter genomfört pass, i synnerhet de kalla vinterträningarna. Bilden ljuger lite, jag fikade även på yoghurt och müsli. Jag var på Ikea igår och köpte förutom ljus både deras kex och müsli.

Lite besviken på Ikeakexen som inte innehöll ett enda ”v”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s