Ute är det fint!

-7 på termometern när jag och dottern rullade ut vagnen för ett kort löppass vid niotiden. Inte kallt, bara fint. En av fördelarna med löpträningen att det är lätt att hålla värmen. Jag har skaffat ett par löparskor försedda med en varmare överdel som jag tycker funkar för att hålla värmen om fötterna. Nike Lunarglide 8 OC. Dock håller de inte fukt och regn borta som de beskriver. Sedan bär jag 2xu vinterfordrade löpartights och Assos vinterjacka. 

Lite knepigare att veta hur mycket kläder lilltjejen behöver, men som vanligt somnade hon direkt och verkade också gilla att vara ute i kylan. 

Jag har, tyvärr, fortfarande ont i ryggen efter att ha gjort mitt misslyckade roddförsök. Det känns även när jag löptränar så det har bara blivit två korta lugna rundor sedan dess. Vill försöka behålla löpbenen i form, jag drar lätt på mig knutor och träningsvärk om jag gör för långt uppehåll. Sedan är det guld värt att kunna komma ut med vagnen på dagtid när jag o dottern har tid. 

På tal om rodden så har både Keith och Pelle dragit ifrån rejält och bättrat sina respektive 2000 meters tider. Men jag ska minsan ladda med gröt och komma igen. Älskar sparringpartners. 

Förutom löpningen blir det ett cykelpass inne med lite lätt styrketräning efter. 

Morgondimman låg vackert över trädtopparna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s